Geografisk kommer vi fra det meste af nordsjælland og vi kører på alle slags motorcykler.
Vi nyder det sociale på tværs af forskellighed. Vi holder af fester og hygge og bestræber os på at komme så meget rundt og hilse på andre klubber som muligt.
Vores aldergruppe spænder fra starten af 20'erne og op i pensionsalderen, uden at hyggen bliver dårligere af den grund - tværtimod.
Vi holder en del arrangementer for klubbens medlemmer i løbet af året og deltager gerne i både større og mindre arrangementer rundt omkring. Så hvis du ser vores karaktristiske ryg-And ude på pladsen, så kom gerne og hils på.
Vi vil forsøge at holde siden opdateret, men har mere interesse i at køre motorcykel, så hjemmesiden har et spartansk (læs: moderne) præg er hurtigt overset. Det er her på siden at invitationen til Åbent Hus vil blive lagt op, når den tid nærmer sig (i starten af maj). Se under Åbent Hus.
Vi holder til i vores klubhus hver fredag fra kl. 20:00, hvor alle er velkommen til at kigge forbi og få en kop kaffe og en snak. Se eventuelt mere under kontakt.
De bedste hilsner, TMC.

Se seneste klubaktivitet, veterantræf på Grønnessegård Gods ved Hundested og efterfølgende spisning hos Dorte og Claus. Link

pic
Sådan blev klubmærket til
Da klubben blev stiftet i det herrens år 1989, var det ikke alle, der var færdige med skolen. Syf sad og kedede sig bravt i en engelsktime, Hans sidekammerat var en haj til at tegne, og da Syf sad og tænkte på MC-klub kom han til at tænke på at de da kunne lave et udkast til et klubmærke. "God idé !" sagde sidekammeraten.  Syf havde en idé til et klubmærke og skitsen blev hurtigt til. Sidekammeraten fik lavet tegningen færdig, og så skulle den bare farvelægges. Det stod Syf for. Udkastet blev forelagt de andre klubmedlemmer, og det blev uden tøven valgt som klubbens varetegn og har været det siden.